Warhawk Yönetmeni Retro Studios'a Katıldı

10.09.2020 11:46 Gazali Çetinkaya

 
2007'de PlayStation 3'e özel olarak çıkan multiplayer TPS oyunu Warhawk'ın yönetmeni Dylan Jobe, Metroid Prime 4 geliştiricisi Retro Studios'a katıldı.

Dylan Jobe'un oyun sektöründe 25 yıldan fazla bir süre tecrübesi var. Warhawk dışında Doom, Twisted Metal: Black, Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve daha bir çok oyun üzerinde çalıştı. Şimdi ise Retro Studios'ta geliştirme yönetmeni olarak görev alacak.

Metroid Prime 4 E3 2017'de Nintendo Switch için resmi olarak duyurulmuştu. Oyun ilk başta eski LucasArts Singapur çalışanlarından oluşan Bandai Namco Singapur stüdyosu tarafından geliştiriliyordu. Ardından 2019'un başlarında geliştirme sürecini Retro Studios devraldı ve oyunun yapımına baştan başlandı. Çıkış tarihi belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid Prime 4 Platformlar: Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler