WarnerMedia CEO'su Tenet'in Başarısızlık Olduğunu Kabul Etti

23.10.2020 17:47 Özgür Eroğlu

 
 
Mart ayından bu yana tüm dünya salgın ile mücadele ettiği için birçok filmin yapımı ertelendi, birçok yapımın da vizyon tarihi ertelendi. Yılın erken vakitlerinde salgın başladığı için de özellikle film sektörü bu durumdan oldukça olumsuz etkilendi.
 
En çok olumsuz etkilenen ve beklenen filmlerden biri de başarılı yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'ti. Yılın en çok gişe bekleyen filmlerinden biri ne yazık ki beklentinin çok altında kalmıştı ve çoğu büyük stüdyoya tekrar filmlerini ertelemesi kararı aldırtmıştı.
 
Sinemaların yarı kapasite ile çalıştığı ve hala bazı ülkelerdeki sinemaları kapalı olduğu sırada yayına giren Tenet, stüdyoyu biraz üzmüş gibi. Geçtiğimiz günlerde konuşan WarnerMedia CEO'su John Stankey, Tenet'in gişesinin bir başarısızlık olduğunu kabul etti.
 
İzleyicilerin büyük bir kısmı Tenet'in dijital olarak yayınlanmasını istese de stüdyo birkaç kez filmi ertelemiş, sonrasında da salgının ortasında filmi sinemalarda yayınlamıştı. Önümüzdeki dönemde salgın yok olmaya yaklaşmadıkça da diğer büyük filmleri sinemalarda göremeyecek gibi duruyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler