Wasteland 2, PS4 için de Duyuruldu

05.03.2015 12:31 Ersin Kılıç


     Kickstarter'ın hayatımıza tekrar dahil ettiği Wasteland serisinin geçtiğimiz Eylül ayında çıkan ikinci oyunu Playstation 4 için de duyuruldu.  
 
     Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Microsoft bir açıklama yapmış ve onlarca bağımsız yapımın konsollarına teşrif edeceğini duyurmuştu. Bu listede Westeland 2'yi de görmüştük. Bugün ise oyunun PS4 sürümü de resmiyet kazandı.
 
      Wasteland 2 Game of the Year Edition adı ile çıkacak olan Playstation 4 sürümünün çıkış tarihi henüz belli değil ama oyunun konsol sürümlerinin yaz aylarında hazır olacağı belirtiliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan yapım ekibi oyunun konsollar üzerinde çok rahat bir şekilde oynanabilmesi için çalıştıklarını dile getirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler