Wasteland 2'den İkinci Konsept Tasarımı

16.04.2012 11:32 Ersin Kılıç


     İlk olarak 1988 yılında karşımıza çıkan Wasteland'ın devam oyunu için Kicstarter büyük bir ön adım olmuş ve Wasteland 2 için bir kampanya düzenlenmişti. Kısa sürede amaçlanan hedefi geçen ve an itibari ile $2,651,821'a ulaşan proje için yeni ayrıntılar da ufak ufak gelmeye başladı.
 
     Hatırlarsanız oyun için ilk konsept tasarımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve bu görselde dört farklı karakteri yan yana dururken görmüştük. Bugün ise oyun için ikinci konsept tasarımı yayınlandı. Bu yeni tasarıma baktığımızda ise oyunun adına yakışır bir şekilde çevreyi yıkık dökük bir şekilde görüyoruz. Asıl önemli olan nokta ise dev bir akrep robotu oluyor.
 
     Andée Wallin tarafından kaleme alınan bu konsept tasarımındaki akrep benzeri robotun adı ise Scorpiton 2.0 olarak açıklanmış. Serinin ilk oyununu oynayan oyuncular ilk oyundaki Scorpiton robotlarını hatırlayacaktır. Bu da işte o robotların ikinci versiyonu olarak karşımıza çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler