Wasteland 2'nin Gelecek Güncellemesi Oyunu Grafiksel Olarak Geliştirecek

01.03.2015 12:44 Ömür Gencer


       Wasteland 2'nin geliştirici ekibi inXile Entertainment, Wasteland 2 için yeni bir güncellemenin yolda olduğunu duyurdu. Geliştirilmekte olan bu güncelleme oyunu grafik olarak ileri bir düzeye taşıyacak ve mod yapımcılarına yeni araçlar verecek.
 
       Belirtilene göre oyunun yeni güncellemesi Wasteland 2'yi Unity 4.5'ten Unity 5'e taşıyacak. Unity 5 ile birlikte mod yapımcıları Unity 4.x Pro'da yer alan pek çok araca binlerce dolar ödemeden ücretsiz bir şekilde erişebilecek.
 
       Mod araçlarının yanında Unity 5'in getirdiği özelliklerden birisi de "fiziğe dayalı gölgelendirmeler". Yapımcı ekip bu yeni özelliğin şimdiden harika göründüğünü belirtiyor. Güncelleme oyunu sadece görsel açıdan zenginleştirmeyecek. Pek çok karakter içerikleri de bahsettiğimiz güncellemeyle oyuna eklenecek. Güncelleme hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler