Wasteland 2'ye Yayıncı Bulundu

11.07.2013 18:48 Samet Konuksal


    THQ'nun iflasından sonra satın aldığı Metro ve Saints Row serilerinin haklarıyla son dönemin fazla göze çarpan firmalarından biri haline gelen Deep Silver, bağımsız yapımcı inXile'a destek oluyor. inXile Entertainment, yeni oyunu Wasteland 2 için yayıncı buldu.
 
    Gelen haberlere göre inXile Entertainment'in Kickstarter destekli oyunu Wasteland 2'nin yayıncılığı için Deep Silver ile anlaşma sağlandı. Bu anlaşmayla birlikte Deep Silver, oyunun kutulu sürümlerinin ve Kickstarter'daki hediyelerin dağıtımını üstlenecek. Sonucunda ise oyunun gelirlerinden bir pay alacak.
 
    Duyuruda inXile Entertainment'ın belirttiklerine göre Deep Silver, Wasteland 2'nin gelişim sürecine herhangi bir maddi destekte bulunmayacak. Dolayısıyla Wasteland 2'deki oyun içi kararların hepsi yapımcı ekip tarafından verilecek. Bunlara ek olarak Deep Silver, daha önce alınan DRM karşıtı kararları değiştirme hakkına da sahip olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler