Watch Dogs 2'den Multiplayer Odaklı Gamescom Videosu Geldi

17.08.2016 11:18 Gazali Çetinkaya

   Ubisoft, Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşmekte olan Gamescom 2016 etkinliği için Watch Dogs 2'den yeni bir video paylaştı. Co-op ve PVP adı altında paylaşılan bu videoda oyunun multiplayer kısmı bize kısaca tanıtılıyor. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 
   İlk oyunun aksine Marcus Holloway adında genç hacker karakterini yöneteceğimiz oyun yine ilk oyundan farklı olarak farklı bir şehirde San Francisco'da geçecek. 
 
   DedSec ekibin bir üyesi olacağımız oyunda takım oynanışı önemli bir yere sahip olacak. Bu sebepten olacak ki oyunun ana senaryosuna co-op modu da eklenmiş bulunuyor. Ancak hatırlatalım oyundaki multiplayer kısmı tamamen opsiyonel olarak bulunuyor.
 
   Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmekte olan Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularına sunulacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler