Watch Dogs'un Bu Nesil Sürümündeki Eksiklikler

11.07.2013 12:13 Alkan Adakaner


     Watch Dogs'un yeni nesilde ve PC'de daha iyi görseller sunacağı konusunda kimsenin şüphesi yok. Buna karşın oyunun bu nesilde yeni nesilden farkı ne olacak şu ana kadar bu konuda net açıklamalar yapılmamıştı.
 
     Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Dominic Guay'ın açıklamalarına göre Watch Dogs'un bu nesildeki (PS3 ve Xbox 360) sokaklarda daha az insanla karşılaşacağız. İnsan kalabalığı yeni nesille aynı hissi vermeyecek.
 
    Yeni nesilde daha iyi gölgelerdirmelerin yanı sıra daha iyi rüzgar ve su simülasyonuna sahip olacağını belirten yetkili, açık açık atmosfer olarak daha iyisini arıyorsak oyunun yeni nesil sürümlerini almamız gerektiğini söylemiş.
 
    Guay diğer taraftan Watch Dogs'un bu nesildeki sürümlerinin de aynı deneyimi yaşatacağını, genel olarak bir eksiklik hissine kapılmayacağımızı söylese de bu bize biraz politik bir açıklama gibi geldi. Ne de olsa oyunun Xbox 360 ve PS3 sürümleri yeni nesil sürümlerinden daha fazla satacaktır. Piyasada 150 milyondan fazla Xbox 360 + PS3 olduğunu unutmamak gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 44 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler