Watch Dogs'un Sızdırılan Mekanik Örümcek Ekran Görüntüleri!

12.04.2014 09:38 Burak Tokak

     Bilindiği gibi Watch Dogs, ilgi çekici ve garip bir oyun, Imgur isimli resim paylaşım sitesinde önceden de oyunlarla ilgili sızdırdığı görüntülerle ünlü Leakythings isimli kullanıcının sızdırdığı bu resim şayet gerçek ise Watch Dogs için bizi bekleyen sandığımızdan çok daha farklı bir deneyim var olabilir.
 
     Watch Dogs'un yayınlanan Chicago trailer'ının son bölümünde de beliren mekanik örümcek görüntüsüne fazlaca benzemesi ile sızdırılan resim büyük ölçüde gerçek gibi gözüküyor. (bkz: 3.dakika, 36.saniye) Peki bu örümceği Aiden mı yönetecek? Yoksa örümcek bize düşman bir robot mu olacak? Sorular bir yana, Chicago sakinlerini pek de sakin günler beklemediği kesin.
 
    Ubisoft'un çıkarmaya hazırlandığı açık dünya oyununda ne kadar fazla beklenmedik element bulunduğu tartışıla dursun, şirketten bu konuda bir açıklama gelmedi.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler