Wattam İnceleme Puanları

18.12.2019 16:51 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Funomena'nın yaptığı Wattam, dün PlayStation 4 ve PC'de (Epic Games Store) erişime açılmıştı.
 
Oyunun inceleme puanları da paylaşıldı. Şu an için metacritic ortalaması 72. Kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 7.4. Oyunun tanıtım yazısını ve verilen puanları aşağıda bulabilirsiniz.
 
PlayStation LifeStyle - 90
Destructoid - 85
PlayStation Universe - 80
Slant Magazine - 80
IGN - 80
USgamer - 80
PC Gamer - 76 
IGN Japan - 74
Game Informer - 73
DualShockers - 70
Game Revolution - 60
Metro GameCentral - 50 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mayor, hatıraları olmayan karanlık bir dünyada yalnız ve arkadaşlarının hala yakında olduğunu fark ettiği için çok üzgündür. Bununla birlikte, beklenmeyen bir buluşma, bir arkadaşını elinden tutup birlikte maceraya atılmasının sevincini hatırlamasına yardımcı olur.

Yeni ve eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelip dünyalarının unutulmuş sevincini keşfederken Mayor'a katılın. Kendiniz veya arkadaşınızla birlikte bir karakter kadrosunun kontrolünü elinize alın, meyve ve kakalara dönüştürün, yeni zirvelere tırmanın, gülün, ağlayın ve sözcük ve düşüncelerin farklılıklarının ötesine geçin. Tekrar eğlenmeyi öğrenin!  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wattam Platformlar: PS4 Geliştirici: Funomena Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler