Wattam İlk 15 Dakika

17.12.2019 01:16 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Funomena'nın yaptığı Wattam, bugün itibariyle PlayStation 4 ve PC'de (Epic Games Store) erişime açıldı. 
 
IGn tarafından ise oyunun ilk 15 dakikası paylaşıldı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mayor, hatıraları olmayan karanlık bir dünyada yalnız ve arkadaşlarının hala yakında olduğunu fark ettiği için çok üzgündür. Bununla birlikte, beklenmeyen bir buluşma, bir arkadaşını elinden tutup birlikte maceraya atılmasının sevincini hatırlamasına yardımcı olur.

Yeni ve eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelip dünyalarının unutulmuş sevincini keşfederken Mayor'a katılın. Kendiniz veya arkadaşınızla birlikte bir karakter kadrosunun kontrolünü elinize alın, meyve ve kakalara dönüştürün, yeni zirvelere tırmanın, gülün, ağlayın ve sözcük ve düşüncelerin farklılıklarının ötesine geçin. Tekrar eğlenmeyi öğrenin! 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wattam Platformlar: PS4 Geliştirici: Funomena Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler