Web Tabanlı FPS Oyun First Blood: Er Meydanı Artık Türkiye'de

01.07.2015 11:40 Alkan Adakaner


   Uzun süren testler sonucu kapılarını Türkiye’ye tamamen açan, Türkiye’nin ilk indirmeden oynanan web tabanlı MMOFPS oyunu First Blood: Er Meydanı, etkinlikler ve turnuvalar ile oyuncularını karşılıyor.
 
   Çin’in teknoloji devlerinden Oasis Games tarafından yayınlanan First Blood: Er Meydanı, sahip olduğu teknolojisi ile oyunculuk kavramına yeni bir anlayış getiriyor. First Blood: Er Meydanı, oyunculara hiç bir kurulum yapmadan saniyeler içerisinde kayıt olup girebilecekleri bir savaş oyunu deneyimi sunuyor.
 
   First Blood: Er Meydanı, efsane oyunlardan izler taşıyor ve oyuncularına bilindik haritalar, silahlar, mühimmatlar ve basit bir arayüz sunuyor. Oyunda ölüm maçı, takımlı ölüm maçı, bomba imha gibi oyun türlerinin yanı sıra, sadece tüfek veya sadece el bombası gibi kişiselleştirebileceğiniz kişisel oyun türleri de yaratabiliyorsunuz.
 
   First Blood: Er Meydanı, kendi içerisinde bulundurduğu Takım Savaşları modu ile arkadaşlarınızla birlikte diğer takımlarla karşılaşabileceğiniz bitmek bilmeyen turnuva ortamı sunuyor. İsterseniz Resmi Web Sitesi'ne gidebilir veya Facebook üzerinden oynamayı tercih edebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
First Blood: Er Meydanı Platformlar: PC Geliştirici: Oasis Games Dağıtıcısı: Oasis Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler