Westworld'ün 3. Sezonundan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

21.02.2020 16:48 Özgür Eroğlu

 
Jonathan Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı, ilk sezonu 2016'da başlayan Westworld'ün üçüncü sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.
 
Yeni fragmanda da gördüğümüz gibi işler daha fazla karışıyor ve artık"west world" ile dizinin çok fazla bağlantısı kalmıyor. Ancak yeni sezon için en çok heyecanlandıran nokta ise, yönetmen Jonathan Nolan'ın yeni sezonda Blade Runner'dan esinlenildiğini açıklaması. 
 
Yeni sezon 15 Mart'ta başlayacak. Bu sezon ile diziye katılan oyuncular ve eski sezonlardan tanıdığımız oyuncular şu şekilde:
 
Yeni Katılan Oyuncular -  Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, John Gallagher Jr. ve Marshawn Lynch.
 
Eski Sezonlarda da Olan Oyuncular - Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton,Ed Harris,Tessa Thompson, Luke Hemsworth ve Rodrigo Santoro.
 
Yayınlanan son fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 9 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 29 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 51 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler