Wii 2 Yalnızca 'HD'den İbaret Olmayacak

Bu tebessümün ardında kimbilir ne fikirler gizli...
16.01.2010 00:31 Levent Polater

Nintendo America patronu Reggie Fils-Aime sıradaki Nintendo konsolunun ya da nam-ı değer Wii 2'nin sadece HD özelliğine sahip olmayacağı bunun yanısıra bir çok yeni yeteneğe ve kapasiteyi de beraberinde getireceğini belirtti. 


CNBC kanalında bir röportaj veren Reggie, "26 milyonu aşkın kullanıcı, Wii'yi tercih etti. Bu kullanıcılar zaten bu denli rakam da Wii satın alarak görselliğin genel eğlence kavramının tamamı olmadığını kanıtlamış oldular." diyerek sözlerine şöyle devam etti.


"Gelecek ne gösterir bilemeyiz ancak bir sonraki çıkaracağımız yeni Nintende ev konsolunun en ön plandaki özelliği HD görüntü sunma olmayacak..."


"Wii ile ilgili tüm tecrübeleri elde ettiğimiz ve tamamen tabir-i caizse suyunu çıkardığımız zaman tatmin olacağız ve yeni konsolu hazırlayacağız. Ancak henüz bunun yakınında bile değiliz..." diyerek Wii 2 için henüz bir beklenti içerisine girmememizi ister gibi bir ifade kullandı. 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler