Wii U'da Hardcore Oyunlar Görmek İsteyen Bir Grup Sosyal Proje Başlattı

25.08.2014 14:10 Ömür Gencer


       Pek çok oyun yapımcısı yetişkinlere özel oyunların Wii U'ya uygun olmadığını düşünüyor. Bu tarz oyunların konsolda satmaması Wii U'da hardcore kitleye hitap eden oyunların gelmemesine yol açıyor. Bu durumdan sıkılan bir oyuncu topluluğu Operation Platinum adında bir sosyal hareket başlattı.
 
     Operation Platinum projesi, Bayonetta 2'nin Wii U'da bir milyondan fazla satması için çalışıyor. Bu proje her ne kadar Nintendo'nun işi gibi görünse de Operation Platinum tamamen Wii U hayranları tarafından yürütülüyor. Projenin asıl amacı Wii U sahiplerinin bu tarz oyunları almadığını ve Wii U için oyun geliştirmenin mantıklı olmadığını düşünen üçüncü parti geliştiricilere durumun böyle olmadığını göstermek. Bakalım oyun çıktığında satış rakamları gerçekten bir milyonu geçecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 9 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 25 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler