Wii U'ya Pikmin Oyunu Gelebilir

Yeni Pikmin'e kimse hayır demez.
09.06.2011 11:32 Ersin Kılıç


     Nintendo oldukça ilginç bir sunum ile yeni nesil konsolunu E3 2011 fuarında tanıttı. Konsolun teknik ve genel özelliklerinden çok Wii U kontroller cihazına değinen Nintendo, her zaman olduğu gibi teknik yönden çok eğlence anlayışını ön plana çıkarmaya çalıştı. Her ne kadar kafalar karışmış olsa da konsol için duyurulan üçüncü parti oyunlar rahat bir nefes almamızı da sağladı diyebiliriz.
 
     Gelelim asıl konumuza. Konsolun duyurulmasıyla beraber eski Nintendo klasikleri de bir bir Wii U'ya duyurulmaya başlandı. Mario, Zelda gibi başı çeken oyunlar dışında anlaşılan uzun süredir hasret kaldığımız yapımlara da Wii U ile kavuşacağız.
 
     Nintendo'nun 10. yılını dolduran serisi Pikmin'in yeni oyununun Wii için geliştirildiğine dair dedikodular geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Yeni konsolun açıklanmasından sonra ise nintendo başkanı Shigeru Miyamoto'nun bu yeni Pikmin oyununu Wii U için geliştirmek istediği konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama yok fakat kontroller özelliklerini de göz önüne alır isek, Wii U'da Pikmin oyunu şahane olur gibi geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler