Wii'ye Özel Pandora's Tower'dan İlk Video

Karakterlerin Japonya kökenli bir oyuna ait olduğu nasıl da belli
06.04.2011 15:46 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun bir süre önce gün ışığına çıkan oyunu Pandora's Tower'ın ilk videosu yayınlandı. Henüz Batı için duyurulmayan, ama Japonya'da 26 Mayıs'ta piyasaya çıkacak olan Pandora's Tower bir aksiyon-rpg oyunu.
 
     One Piece ve Jump Super Star oyunlarını geliştiren Ganbarion'ın yapımcısı olduğu oyun Ceres ve Ende adlı iki karakterlerin başından geçen olayları anlatıyor. Graecia adlı kıtada geçen oyunumuz Elysium Krallığı'ndaki hasat festivali sırasında başlıyor.
 
      Festivalde şarkı söyleyen 15 yaşındaki ana karakterlerimizden Ceres'e bu sırada bir yaratık saldırır ve onu lanetler. Ende de bu laneti kaldırmak için oyuna adını da veren bir kalede yaşayan hayvanların etinden bulmak zorundadır.
 
       Bu yolculuğumuz sırasında bize Graiai adlı bir asker de bize yardımcı olacak. Grafiksel olarak Wii standartlarının gerisinde görünen oyun aksiyon-rpg severlerin beğenisini kazanabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pandora's Tower Platformlar: Wii Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler