WoW: Cataclysm Sınıf Bilgileri Başlıyor

07.04.2010 00:48 Levent Polater


 
    World of Warcraft'ın forumları son zamanlarda Cataclysm yüzünden epey bir meşgul. Yeni paket ile ilgili bir çok bilgilendirme yapılmasına rağmen oyuncuların en çok merak ettikleri konu kesinlikle paketin karakter sınıflarını nasıl etkileyeceği oluyor. 
 
    Bu konuyu merak edenler, müjdemi isterim, sizi sevinderecek bilgiler bugünden itibaren başlıyor. Oyunun resmi forumlarındaki yöneticilerden Bashiok, sınıflar ile bilgilerin verileceği bir şablon gözler önüne serdi.   
 
    Bugünden itibaren her gün sınıflar ile ilgili yeni bilgiler açıklanacak. Bakalım hangi özellikleri sevecek, hangilerinden nefret edeceksiniz.
 

İşte sınıfların şablonu:

Shaman - 7 Nisan
Priest - 7 Nisan
Warlock - 7 Nisan

Warrior - 8 Nisan
Death Knight - 8 Nisan
Rogue - 8 Nisan

Hunter - 9 Nisan
Druid - 9 Nisan
Mage - 9 Nisan

Paladin - 16 Nisan


     Şablonda görüldüğü üzere bir tek Paladin sınıfının bilgilerinin geç verileceği belirtiliyor. Sebebinin ise Paladin sınıfının halen yoğun bir geliştirme içerisinde olduğu açıklandı. Bu arada sınıfların açıklamalarında yeni paket ile birlikte eklenecek 80-85 seviye arası büyülerde gözler önüne serilecek. 
 
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler