WoW: Mists of Pandaria için Animasyon Serisi

Panderan İmparatoru Shaohao
05.08.2013 12:37 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard yeni bir animasyon serisi yayınlamaya başladı ve bu seride on bin yıl önce hüküm sürmüş olan Panderan İmparatorunun hikayesini anlatmayı planlıyor. Altı bölümlük serinin ilk bölümü olan The Burdens of Shaohao Prelude: The Vision bu hafta sonu yayınlandı.
 
     Anlatılanlara göre Panderan imparatoru Shaohao, dönemin altın çağı süregelirken kendisine geleceği söylemesi için Waterspeaker'a gider ve altın çağın bitmesini engelleyemeyeceğini öğrenir. Aynı zamanda da geleceğin kendi ve halkı için parlak olmadığını öğrenir; bunu engellemek için önemli bir şeyler yapması gerekmektedir.
 
     İlk bölüm olan The Vision'ı WorldofWarcraft resmi YouTube kanalı üzerinden izleyip serinin devamını buradan takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler