WoW Oyuncusu Banlı Hesabı İçin Rüşvet Teklif Etti

"Dur yiğidim celallenme hemen. Bi çorba parasına hallederdik."
24.03.2011 19:30 Talha Aynacı

 
     Rüşvet olaylarına biz genelde memleketimizin yolsuzluk haberlerinde rastlardık ancak bu haber eminiz hepinizi çok şaşırtacak. World of Warcraft dünyasında yaptığı hile sebebiyle hesabı banlanan bir oyuncu, Blizzard'ın oyuncu hesaplarından sorumlu admin mail hesabına gönderdiği mesajda kısaca bir suçu olmadığını anlatıyor ve ardından esas meseleye şöyle bir geçiş yapıyıor:
 
" Hesabımı geri almak adına 1.000 $ ödemek için hesaplardan sorumlu bir admin arıyorum. Herhangi bir soru sorulmayacak ve kimliğiniz hiçbir şekilde ifşa edilmeyecektir." diyerek olayın kapalı kapılar ardında kalacağının garantisini veren oyuncunun ev adresi Blizzard'ın binasına yakın da olunca, bakın teklifin devamını nasıl getirmiş:
 
"Bu son derece ciddi bir tekliftir. Ben de aynı bölgede yaşıyorum ve ödemeyi dilerseniz nakit olarak elden, olmadı PayPal hesabınızdan hediye olarak (bu şekilde parayı tekrar çekemem de) , o da olmazsa bir ağacın altına bırakarak ya da sizin istediğiniz herhangi bir şekilde yapabilirim."
 
      Sanırız hesabını kaybeden oyuncu hayli pişman ve çaresiz durumda. Affedin gitsin be!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler