Wolfenstein II: The New Colossus'tan Yeni Bir Karakter Tanıtım Videosu

26.09.2017 11:17 Tunahan Safdır

 
     Alternatif dünyasıyla oldukça eğlenceli bir deneyim sunan Wolfenstein oyunlarının yeni halkası Wolfenstein II: The New Colossus için tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.
 
     Give Up and Die, or Step Up (Pes et ve öl ya da adım at) isimli yeni tanıtım videosunda oyundaki karakterlerden direniş lideri Horton Boone'u görme fırsatı buluyoruz. Videonun gelişiyle birlikte yapımcı tarafından yapılan bir diğer açıklama ise yarın yeni bir oynanış videosu geleceği yönünde.
 
     Çilekli milkshake ve tekerlekli sandalye isimli oynanış videoları oldukça beğeni toplayan oyunun yeni oynanış videosunu da merakla bekliyoruz. Direniş lideri Horton Boone'un tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein II: The New Colossus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 3 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 4 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler