Wolfenstein: The New Order'ın Sızan Oynanış Videosundan Felaket Gibi Yapay Zeka

17.05.2014 10:56 Talha Aynacı

 
   Watch_Dogs'la birlikte ayın merakla beklenen oyunları arasında yer alan Wolfenstein: The New Order'dan sızan bir oynanış videosu, takipçilerini endişeye sevk edecek detaylar barındırıyor. 
 
Sızıntının yer aldığı kaynaktan gelen bilgiler şayet doğruysa görüntüler yapımın PlayStation 4 sürümünden geliyor ve zorluk seviyesi de oyundaki 2. en zor mod olan Bring'em On olarak seçilmiş. Oynanış videosunda göreceğiniz üzere yapay zeka etrafta olan bitene son derece yapay kalmış durumda. Tepkisiz odunsu düşmanlar oyun alanının tüm çehresini değiştiriveriyor.
 
Daha önce yapımcılar Twitch üzerinden yarım saati aşkın canlı bir yayın gerçekleştirerek oyunun maharetlerini oyuncularla paylaşmıştı. Orada yer alan görüntülerde bu derece göze batan bir problem gözükmüyordu. Öte yandan Bethesda'nın yayıncılığındaki bir oyunun bu denli "bozuk" biçimde piyasaya sürülmesi (iyimser olmaya çalışıyoruz...) neredeyse imkansız.
 
Son bir hatırlatma yapalım, Bethesda, Wolfenstein: The New Order için büyük bir "ilk gün güncellemesi" yayınlayacağını duyurmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The New Order Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler