Wolfenstein: The New Order'ın Türkçe Yaması Çıktı

03.10.2014 17:03 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığımız Wolfenstein: The New Order'ın Türkçe yaması, TechnoGame tarafından bayram hediyesi olarak yayınlandı.

    Daha önce yaptığımız haberlerinin aksine Türkçe yama'nın son halinde, tüm Türkçe karakterler yamaya eklenmiş ve çeviri hataları düzenlenmiş durumda. Yama, oyunun PC sürümlerine yüklenebilir haldedir. Türkçe yamanın konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

    TechnoGame ekibi, ayrıca Grand Theft Auto V, Dead Rising 3 ve The Sims 4 gibi oyunları Türkçe'ye çevirmekte. Daha önce yamayla ilgili yayınlanan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The New Order Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler