World of Speed F2P Değil, Tamamen Ücretsiz Olacak

02.04.2014 14:51 Alkan Adakaner


    Need for Speed: Shift ve Project Cars'ın geliştiricisi olan Slightly Mad Studios'un yarış-MMO oyunu World of Speed'in free-to-play yapıda olmayacağı, "tamamen ücretsiz" bir oyun olacağı açıklandı.
 
    Yani oyunda gerçek para karşılığında bir şeyler satın alamayacaksınız. Sadece oyun içinde topladığınız paralarla birşeyler satın almanız mümkün olacak. Daha iyi arabaları veya eşyaları bileğinizin hakkıyla satın alacaksınız. Peki geliştiriciler nasıl mı para kazanacak? Bunu bilemiyoruz, ama oyunculardan tek kuruş almayacaklarını söylüyorlar.
 
    Oyun dünyasında bu tarz açma gözlü olmayan firmaların olduğunu görmek gerçekten de güzel. Umarız reklam vb yollarla (artık hangi yöntemi kullanacaklarsa) World of Speed'ten kazanç sağlayabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Speed Platformlar: PC Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler