World of Tanks'ta Tanklar Aya Çıktı

01.04.2015 12:41 Alkan Adakaner

 
     Wargaming 1 Nisan Şaka Günü’nün şerefine World of Tanks’in konsol versiyonuna geçici bir “Ay” modu ve “Moon River” isimli özel bir harita ekleneceğini açıkladı. 3-4 Nisan’dan 5-6 Nisan’a kadar oyuna giriş yapanlar ay haritasına ışınlanarak burada kozmik lazerlerle kırana kırana savaşlar yapacaklar.
 
   3-4 Nisan’da her tankçının garajında M-24 Chaffee’nin Ay savaşlarına özel versiyonu yer alacak ve bu tankla oyuncular, Moon River’ın kraterlerle kaplı yüzeyinde birbirleriyle kapışacaklar. Üstelik Dünyanın 6’da 1’i oranındaki yer çekimi sayesinde bu koca araçlar savaşırken Ayın dev kanyonları üzerinde havada süzülerek ilerliyor ve engebeli arazide sıçrayıp hoplayarak ateş ediyor olacak.
 
   Elbette dünya dışına yapılan bir yolculuktan söz ediyorsak ileri teknoloji içeren silahlardan bahsetmeden olmaz. Bu yüzden M-24’ün standart topları yerini kolayca kurulabilen ve savaş sırasında hızla üç el ateş edebilen lazer ateşleyicilerine bırakıyor. Tankçılar, yılın en “şakacı” gününün şerefine hazırlanan “Ay” modunda, yer çekimine meydan okuyan kıyasıya savaşlara hazır mısınız?
 
    Bu mod Xbox One ve Xbox 360 oyuncuları için Türkiye saatiyle 3 Nisan saat 20:00'de başlayacak ve 6 Nisan  09:59'da bitecek.
 
Basın Bülteni

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler