World of Warcraft'ın Aktif Üye Sayısı Açıklandı

07.10.2010 16:57 Samet Konuksal


 
 
      MMO oyun dünyasının devi World of Warcraft'ın aktif üye sayısı açıklandı. Geçtiğimiz Şubat ayında 11.5 milyon aktif üyeye sahip olduğu açıklanan World of Warcraft, MMO pazarındaki etkisini sürdürmeye devam ediyor.
 
      Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre, 2004 yılında çıkışını yapan World of Warcraft'ın aktif üye sayısı 12 milyon. Blizzard patronu Mike Morheime konu hakkında, "World of Warcraft'a dünya çapında gelen destek ve coşkuyu gördükçe, inancımız her seferinde tazeleniyor." yorumunu yaptı. 
 
      "Aralık ayında çıkacak olan World of Warcraft: Cataclysm ek paketiyle, her zaman olduğu gibi yine zirveyi hedefliyoruz. Azeroth evreni hayranlarının desteğini Cataclysm paketinde de sürdürmesini bekliyoruz."
 
      Çıktığı günden bu yana MMO dünyasının zirvesine yerleşen World of Warcraft, Cataclysm paketiyle oynayanları kendine daha da bağlayacak gibi... Bakalım World of Warcraft'ı o tahttan indirebilecek bir MMO oyunu çıkabilecek mi?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler