World of Warcraft'ın Dragonflight Genişlemesi Bu Yıl Yayınlanacak

22.06.2022 13:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve 2004'te piyasaya sürülen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma World of Warcraft'ın yeni genişletmesi Dragonflight bu yıl içerisinde oyunculara sunulacak.
 
Nisan ayında Wrath of the Lich King Classic ile beraber duyurulan Dragonflight genişletmesi ile oyuncular yeni sınıf Dracthyr Evokers'ı keşfedecek. Bunun yanı sıra yeni DLC dört yeni bölgeyi oyuna dahil edecek.
 
Yönetici yapımcı Holly Longdale genişletme paketi hakkında şunları söyledi: “Bir sonraki genişleme paketimizi bu yıl içinde oyunculara sunacağımızı paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Dragonflight, Azeroth'a bir dönüş ve World of Warcraft'a gelen yeni özgürlük ve keşif. 
 
Öte yandan World of Warcraft, 2004 yılından bu yana yaklaşık iki yılda bir yeni bir genişletme paketi aldı. En son Kasım 2020'de Shadowlands adında yeni bir genişletme içeriği oyuna dahil oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler