World of Warships için 100 Adet Beta Key Dağıtıyoruz

09.12.2014 18:20 Alkan Adakaner

 
    Wargaming yakında çıkacak online deniz savaşları oyunu World of Warships için bir test etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. “World of Warships: Taş-Kağıt-Makas” adını taşıyan etkinlik 12-14 Aralık 2014 arasında gerçekleşecek.

    "Bu hafta sonu World of Warships ile yeni bir test modeline geçiyoruz ve bu yeni yaklaşımın sonuçlarını merakla bekliyoruz." diyen World of Warships Geliştirme Direktörü Daniil Volkov, şöyle devam etti: "Oyun henüz geliştirmesinin erken aşamalarında. Onu daha geniş bir topluluğa sunmak, bize oyuncuların beklentilerini tanımlamak ve gelecek aylarda neye odaklanmamız gerektiğini tespit etmekte önemli rol oynayacak pek çok faydalı geri bildirim sağlayacaktır.

    Askeri taşıtlardan üç sınıfa yer verecek olan etkinlik, böylece oyunculara, deniz savaşlarına özgü "Taş-Kağıt-Makas" yaklaşımını tecrübe etme fırsatı sunuyor.
Oyuncular Amerikan kruvazörlerinin ve destroyerlerinin yanı sıra Japon savaş gemilerini, kruvazörlerini ve destroyerlerini komuta edebilecek.

    World of Warships’i ilk test edenler, dört zorluk seviyesi arasında ilerlerken kılavuzlu bir öğrenme sürecini tecrübe etme fırsatına sahip olacak. Oyuncular ilk olarak kooperatif PvE savaşlarla başlayacak (oyunculardan oluşan bir takım, yapay zekânın kontrol ettiği gemilerle savaşacak). Temel oynanışa hâkim olduktan sonra oyuncular, her biri farklı ve heyecanlı deniz savaşı görevleri içeren üç ayrı zorluk kademesinde ilerleyecek.
 
   World of Warships'in 100 adet ile sınırlı olan beta key'lerinden birini kapmak için BSC'ye üyeliğinizle giriş yaptıktan sonra BURAYA tıklayabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warships Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler