World of Warships'te Eski Düşmanlar Islak Mezarlarından Kalkıyorlar

26.10.2017 15:27 Gökhan Yılmaz

 
      Bundan tam bir yıl önce, kumandanlar güçlerini birleştirerek denizleri Rasputin ve karanlık Zikasa güçlerinin lanetinden kurtarmayı başarmışlardı ama bu sadece başlangıçtı. Aradan geçen bir yıl boyunca Rasputin karanlıklar ardında gizlendi, bekledi, planlarını yaptı ve World of Warships limanlarına bir kez daha terör saçmaya kararlı. Acaba kaptanlar insanoğlunu ve açık denizleri karanlığın güçlerinden sonsuza dek kurtarmayı bu kez başarabilecekler mi?

     26 Ekim'de oyuna gelen Karanlıktaki Günışığı adlı yeni Cadılar Bayramı misyonunda oyuncular, Transilvanya'ya ve Silver Spear Takımadası'na geri dönerek kötülüğün güçlerine karşı yepyeni 4 gemiyle çarpışacaklar.

     Bu sefer nöbetçi kuleleri siz onları korurken size destek olacak ve karanlıklar diyarına açılan geçidin kapanmasında önemli rol oynayacaklar. Düşman kuvvetleri diğer boyuttan dünyamıza geçerken okyanus üzerinde yayılan şeytani sis, işleri iyice zorlaştıracağa benziyor. Bu sis sizin ve arkadaşlarınızın gemilerinin HP'lerini hızla eritirken düşman gemilerini iyileştirme özelliğine sahip. O nedenle lanetli armadayı bir an önce indirmeniz kilit önem taşıyor. Özetle yapmanız gereken, nöbetçi kulelerini savunmak, Rasputin'le karanlık denizlerin garabeti Gorgon'u ait olduğu yere, denizin derinliklerine göndermek ve düşman gemilerini yok ederek Transilvanya'yı kurtarmak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warships Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler