Worms: Battle Island'tan İlk Bilgiler ve Video

23.09.2010 10:45 Alkan Adakaner


 
     Kurtçuklar, Nintendo Wii ekranlarında savaşa hazırlanıyor. Team 17 Software'in klasik strateji serisi Worms: Battle Islands adıyla bir kez daha karşımıza çıkıyor. 
 
      30 tek kişilik görev, 30 bulmaca mücadelesi, 40 farklı silah ve 5 çok oyunculu mod ile emrimize girecek olan oyunun bütün modları tamamen online oynanabilir de olacak.
 
      Silah imalathanemizdeki seçenekler dahilinde kendi silahlarımızı da yaratabileceğimiz oyunda 23 Kasım'da Amerika'da çıkacakken Avrupa çıkış tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
 
      İlk olarak bir Wiiware oyunu olarak düşünülen Worms: Battle Islands şimdi kutulu olarak satılacak. Team 17'nin yakında oyunun PSP sürümü ile ilgili bir açıklama yapması da bekleniyor.

       Worms: Battle Islands'ın videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Battle Islands Platformlar: Wii PSP Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler