Wreckfest Xbox One ve PS4'e Geliyor

28.08.2016 14:44 Burak Oruç


    FlatOut serisinden tanıdığımız Bugbear Games'in; yeni, çarpışma yarış oyunu Wreckfest kısa bir süre önce Steam'da erken erişime sunulmuştu.

    Bugbear Games, Wreckfest'in Xbox One ve PS4 için de çıkacağını duyurdu. FlatOut serisinin manevi üyesi olan Wreckfest'te yine bol bol tekerlek, tampon, kapı parçalayacağız. Wreckfest'in, 2017'nin İlkbahar dönemi içerisinde çıkış yapması bekleniyor.

    Ayrıca Bugbear Games, bu Sonbahar'da Steam'in erken erişim servisine dahil olması beklenen Stuntfest adında bir oyun duyurdu. Stuntfest'te bize sunulan bölüm editörü ile bölümler tasarlıyor ve bu tasarladığımız  bölümlerde tabiri caizse anlamsızca dolaşıyoruz, arabalar parçalıyoruz.

    Stuntfest'in tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wreckfest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 15 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler