XBox Live Arcade Satışları İvme Kazandı

27.04.2010 14:45 Ersin Kılıç


 
     Microsoft'un Xbox 360'taki en avantajlı özelliklerinden biri olan Xbox Live Arcade kısmı Mart ayındaki satışları ile büyük bir ivme kazandı.
 
     Daha önce yaptığımız haberlerde Xbox Live Arcade için çıkmış olan bazı oyun satış rakamlarını, karlarını vermiş ve sistemin Microsoft için ne kadar avantajlı bir hale geldiğini belirtmiştik. 2009 yılında bir önceki yıla oranla %39'luk bir artış gösteren Xbox Live Arcade sistemi, geçtiğimiz ayda büyük bir ivme yakalayarak bu oranı %41'e taşımayı başardı. Sistem sadece Mart ayında 10.6 milyon dolar kazanç sağlamış.
 
     Bu kazancın 3.14 milyon dolarlık kısmını ise 209.000 kez indirilen ve Mart ayının zirvesinde bulunan Toy Soldiers yaptı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler