XCom Küllerinden Doğuyor!

14.04.2010 15:18 Ersin Kılıç

 
 
     Bilgisayar oyuncuları için oldukça hatırı sayılır bir yere sahip olan XCom serisinin yeni oyunu, sıfırdan ve farklı bir oynanış ile Bioshock 2'nin yaratıcılarının elinde tekrar doğuyor.
 
     2K Games yaptığı açıklama ile XCom'un yeni bir oyun ile Bioshock 2'nin de yapımcısı olan 2K Marin'e emanet edildiğini duyurdu. Her ne kadar yeni bir oyun olsa da XCom'un devam değil yeni bir başlangıç olacak.   
 
     Strateji türünde olan XCom'un bu yeni oyunu büyük bir değişim geçirerek karşımıza RPG öğeleri ile bezeli bir FPS oyunu olarak çıkacak. Bioshock'taki benzer öğelere mi yoksa Fallout 3 tarzı daha geniş bir evrene mi sahip olacak bunu ise zamanla öğrenebileceğiz. 
 
      Oyunun PC ve Xbox 360 için yapımı devam ediyor. Ayrıca Offical Xbox Magazin, bir sonraki sayısında oyun ile ilgili ilk bilgilerni paylaşılacağını da duyurdu. OXM'in oyuna yer verdiği kapak tasarımına ve XCom'un ilk görseline buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bureau: XCOM Declassified Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler