The Bureau ve Sanctum 2'ye Steam İndirimleri

23.01.2014 20:46 Samet Konuksal


    Steam'in indirimleri yeni oyunları ağırlamaya devam ediyor. Her hafta farklı oyunlarla karşımıza çıkan Steam'in hafta sonu konukları belli oldu.
 
    Pazartesi akşamına kadar sürecek olan indirimler listesinde The Bureau: XCOM Declassified ile Sanctum 2'yi görüyoruz. Geçtiğimiz yaz piyasaya çıkan ve çok da iyi satışlar elde edemeyen The Bureau, %75'lik indirim sonrasında 12.49 dolara satılıyor. Bağımsız yapımcı oyunu olan Sanctum 2'nin fiyatı ise 2.49 dolara kadar düşmüş.
 
    Bu indirimlerin haricinde her iki oyunun da hafta sonuna özel ücretsiz olarak indirilebileceğini hatırlatalım. Ücretsiz etkinlik kapsamında bu iki oyunu da sadece kampanya süresince oynayabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bureau: XCOM Declassified Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler