XIII Remake İlk Ekran Görüntüleri

22.08.2019 18:04 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Microids ve geliştirici PlayMagic, orijinali 2003 yılında çıkış yapan cel-shaded grafiklere sahip birinci şahıs nişancı oyunu XIII'ün remake versiyonu için ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
 
 
 
 
 
XIII Remake 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.
 
Oyun hakkında:
 

XIII, hafızasını kaybeden ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı öldürmekle suçlanan yetenekli asker «Thirteen» olarak oynadığınız bir birinci şahıs nişancı oyunu. Yaralı ve hafızanızı kaybetmiş olarak Brighton Plajı'nda uyanıyorsunuz ve tek ipucu küçük bir anahtar ve köprücük kemiğinizdeki «XIII» dövmesi. Bu andan itibaren artık işiniz 34 seviyeden oluşan solo campaign modunda cevaplar aramak. Endişelenmeyin, yol boyunca uygun silah cephanesini bulacaksınız.
 
PlayMagic "orijinal XIII'ün inanılmaz görünümü ve hissine sadık kalarak grafikleri, sesi ve animasyonları modernize etmeyi" ve "oynanış mekaniğini oyunun orijinal ruhunu yansıtacak şekilde modernize etmeyi" amaçlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XIII Remake Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Microïds Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 15 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler