XIII Remake Geliştiricisi Oyunculardan Özür Diledi

15.11.2020 01:06 Gazali Çetinkaya

 
2003'te çıkan FPS oyunu XIII yenilenerek geri döndü fakat bu geri dönüş hiç de beklediğimiz gibi olmadı.
 
Oynanış, animasyonlar ve yapay zekadaki sorunlar ve oyun hataları çok fazla. İkonik cel-shaded grafik tarzının ve karakter tasarımlarının değişmesi de bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış.
 
Oyunun Metacritic üzerindeki inceleme puanları Areajugones 65, Vandal 50, 4Players.de 35, Gameblog.fr 30, Jeuxvideo.com 30. Steam'deki kullanıcı incelemeleri de son derece olumsuz.
 
Bunun üzerine yayıncı Microids ve geliştirici PlayMagic açıklama yaparak oyunculardan özür diledi ve oyunu düzelteceklerinin sözünü verdi.
 
"Maalesef, oyunun çıkış sürümü oyuncuların beklentilerini karşılayamadı ve haklı eleştirilerinizi ve hayal kırıklığınızı açık ve net bir şekilde duyduk. İlk olarak ve en önemlisi, oyunun teknik sorunları sebebiyle size en içten özürlerimizi sunuyoruz. XIII remake şu anki haliyle kalite standartlarımızı karşılamıyor ve oyuncuların sinirini tamamen anlıyoruz."
 
"Pandemi, oyunun yapım sürecini birçok açıdan etkiledi. Ekibin evden çalışması geliştirme programını ve kalite kontrol işlemlerini geciktirdi. Tüm bu sorunları ilk gün güncellemesiyle çözebileceğimizi ummuştuk fakat bu güncellemenin geliştirilmesi beklenenden daha uzun sürüyor."
 
Kısa süre içinde yayınlanacak yeni güncelleme kontroller, FPS, render ve ses gibi en acil sorunları giderecek. Ardından daha fazla hata düzeltmesi ve iyileştirme güncellemesi yayınlanacak ve yeni silahlar, yeni seviyeler ve local multiplayer için yeni modlar gibi yeni içerikler de eklenecek.
 
XIII Remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu 2021'e ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XIII Remake Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Microïds Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler