XYZ Festivali Şimdi Yu-Gi-Oh! Master Duel'da

18.02.2022 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın ilk etkinliği, Xyz Festivali’nin bugün başladığını duyurdu.
 
Ayrıca KONAMI, Yu-Gi-Oh için iki yeni Solo Mod (Gate) yayınladı! “Enforcers of Justice” Gate’i, yepyeni bir hikâye içeriği, Düello görevleri ve “Lightsworn” Deste Türüne dayanan ödüller içeriyor.
 
Ayrıca oyuncular aralarında yepyeni kart Galaxy-Eyes Cipher Dragon‘ın da yer aldığı bir dizi kart içeren yeni Structure Deck, Rage of Cipher’ı da deneyebilirler. Rage of Cipher’a şimdi oyun içinden sahip olabilirsiniz.
 
Bitmedi! Xyz Festivali bonusu olarak 500 Mücevher almak için 25 Nisan’a kadar oyunda oturum açmanız yeterli. 25 Nisan’a kadar oyunun sosyal medya hesaplarında dünya çapında 100.000 takipçiye ulaşmasını kutlamak için ödül olarak 300 ekstra Mücevher kazanma şansı da cabası!
 
XYZ FESTIVALİ BAŞLIYOR
 
Sınırlı süreli Xyz Festival etkinliğinde, oyuncular getirilen bir takım özel kısıtlamalarla Düello yapacak. Bu kısıtlamalar temelde Ekstra Destelerde yalnızca Xyz canavarlarına izin verilmesinden ibaret. Oyuncular Madalya kazanmak için birbirleriyle yüzleşebilir ve biriktirdikleri Madalya sayısına göre ödüller kazanabilirler. Oyuncular kazansa, kaybetse veya berabere kalsalar bile ancak Düelloyu bitirdikleri takdirde Madalya kazanacaklar. Ayrıca kendi orijinal Destelerini kullanan oyuncular çift Madalya kazanabilecekler.
 
Xyz Festivali, 17 Şubat saat 11:30’dan 24 Şubat saat 08:00’e kadar sürecek. Daha fazla bilgi için resmi MASTER DUEL sayfasına göz atabilirsiniz: https://www.konami.com/yugioh/masterduel/en
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Master Duel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart - Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler