Xbox 360 5 Yaşına Girdi

23.11.2010 10:14 Alkan Adakaner


 
     Microsoft'un bir çok başarısız projesi ile karşılaştık. Bir çok kişiye göre Xbox da onlardan birisi olacaktı. Açıkçası güçlü rakipleri karşısında "Xbox" adının da ayakta kalması hiç kolay değildi. Şimdi ise Microsoft'un ikinci konsolu Xbox 360'ın 5. yaş gününü kutluyoruz.
 
     22 Kasım 2005 tarihinde piyasaya çıkan Xbox 360 bugüne kadar 45 milyondan fazla satarak büyük bir başarıya imza attı. Konsol piyasasının yıldızı Sony'nin Playstation 3'ü ile sıkı bir yarışta olan Xbox 360 hala yüksek satış rakamlarına ulaşabiliyor.
 
    Aradan geçen 5 yılın ardından Kinect ile kendini yenileyen ve ömrünü uzatan konsolun en az 2 yıl daha piyasada kalması bekleniyor. Şu an için ne oyun geliştiricileri, ne yayıncılar sonraki nesli istemiyor gibi görünüyorlar.
 
Xbox 360'ta daha başarılı oyunlar görmek dileğiyle konsolun 5. yaş gününü kutluyoruz.        İyi ki Doğdun Xbox 360
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 1 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 3 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler