Xbox 360, Blu-Ray Sayesinde Daha Çok Satacak

16.03.2010 00:23 Alkan Adakaner


           
 
 
     Blu-Ray oynatıcı Playstation 3'ün en önemli özelliklerinden birisi olarak görülüyor. Kullanıcılar için avantajlı olan bu özellik, Sony'nin dezavantajına mı?
 
     Xbox 360'ın arcade modeli Playstation 3'ten yaklaşık olarak 100 dolar daha ucuz, fakat PS3'ün içerik olarak Arcade modelden çok daha fazlasını verdiği de bir gerçek.
 
     Aaron Greenberg'e göre Xbox 360'ın fiyatının ucuz olmasının yanı sıra kendilerinin dijital dağıtıma odaklanmaları PS3'ten daha fazla satmalarını sağlayacak.
 
     Sony'nin disk tabanlı yatırımlarına karşı kendilerinin disk kullanmadan 1080p filmleri, üstelik indirmeden izleme olanağı sağlayacaklarını söyleyen Greenberg, Xbox 360'ın konsollar arasında en geniş film ve TV programı arşivine sahip olduğunu da ekledi.
 
     Xbox 360, Amerika'da PS3 ve Wii'yi satış rakamlarında geçerek uzun zaman sonra ilk defa bu kadar iyi bir satış rakamına ulaşmıştı. Wii'nin açık ara liderliğine karşın Xbox 360 ve PS3 arasında yarış devam ediyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 12 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler