Xbox 360 Dünya Çapında 66 Milyon Adet Sattı

Xbox 360 çok sayıda oyuncu için vazgeçilmez bir konsol
10.01.2012 08:36 Alkan Adakaner

      Xbox 360 hiç kuşkusuz Microsoft'un en başarılı ürünlerinden birisi oldu. Konsol dünyasında rakipleri ile büyük bir mücadele içine giren Microsoft bu yarışı hala oldukça güçlü bir şekilde devam ettiriyor.
 
     Las Vegas'taki Consumer Electronics Show'dan yapılan açıklamaya göre Xbox 360 bugüne kadar 66 milyon adet sattı. Üstelik konsol sadece 2011 Kasım ayında 1.7 milyon adet satmayı başarabilmiş.
 
      Diğer açıklamalara göre ise Kinect bugüne kadar 18 milyon adet sattı. Harekete duyarlı kontrolcüler konusunda Microsoft'un kendini kanıtladığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu arada Xbox Live'ın üye sayısı ise 40 milyona yaklaşmış.  Geçen yıl Microsoft 50 milyon Xbox 360 sattığını ve 30 milyon Xbox Live üyesi olduğunu açıklamıştı. Bu yıl ise rakamlarda büyük artış görülüyor.      
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler