Xbox 360 Slim ve PSP2, E3'te Olacak mı?

13.06.2010 13:58 Ersin Kılıç


 
     Xbox 360 Slim ve PSP 2 söylentileri devam ediyor. Her iki cihazında E3 fuarında olacağını söyleyen son isim ise tahminleri ile sürekli sektörün içinde yer alan analistçi Michael Pachter oldu.
 
     The Wedbush Morgan firmasında analist olarak çalışan Pachter, Xbox 360 Slim ile PSP2'nin önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan E3 fuarında açıklanacağını belirtti. Pachter ayrıca Xbox 360 Slim'in Project Natal ile birlikte 299$'lık bir bundle paketine de sahip olabileceğini sözlerine ekledi. GT TV'nin programına konuk olan Pachter, Sony'nin PSP2'yi de fuarda göstereceğini de dile getirdi.

     PSP2 söylentilerini kuvvetlendiren bir diğer olgu ise PS Blog US'den geldi. E3 fuarı için yayınlanan mesajdaki "Muhteşem oyunlar ve yeni donanımlarımız" ibaresi dikkat çekiyor. Yeni denildiğine göre yeni bir duyuru olabilir mantığı daha kulağa yatkın geliyor. Belki de PS Move'dan bahsediliyordur ama gene de ne gibi süprizlerin geleceği belli olmaz diyoruz.
 
     Daha önce de yaptığımız bir haberde Xbox 360 Slim'in E3'te gözükebileceğini bildirmiştik.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler