Xbox 360'a Özel Split/Second Demosu Bu Hafta

26.04.2010 10:25 Alkan Adakaner


 
     Split/Second'ın arcade özellikleri ile hızlı ve adrenalin dolu bir yarış olması bekleniyor. Zaten oyunun videoları bile oldukça heyecan verici. Oyunun yapımcısının Black Rock Studio gibi yarış oyunlarında çok başarılı bir firma olması da beklentileri arttırıyor.
 
     21 Mayıs'ta piyasaya çıkacak olan Split/Second'ı bu hafta çıkacak demo sayesinde ilk olarak Xbox 360 sahipleri deneyecek. Oyunun demosunun Hava Alanı bölümünü (Airport Level) kapsayacağı açıklandı.
 
     Demo'nun Xbox 360'a özel olacak olmasının bizzat Split/Second'ın yönetmeni Nick Baynes tarafından Major Nelson'ın sitesinde açıklanması PS3'e çıkma ihtimalini de azaltıyor. PS3 sahipleri tam sürüme kadar bir demo ile karşılaşmayabilirler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler