Xbox 360'ta 2D Efsane Adayı Dust: An Elysian Tail

25.09.2010 12:06 Alkan Adakaner


 
     Xbox 360'ta kutulu olarak satılan oyunlar dışında konsolun online servisi Live'da da bir çok önemli yapım karşımıza çıkıyor. Özellikle 2D oyunlar arasında çok yaratıcı ve eğlenceli oyunlar bulunuyor.
 
      2011 yılında piyasaya çıkacak olan Dust: An Elysian Tail de Xbox Live'da oyunlar arasında en çok beklenenler arasında girmeyi hak ediyor. Özellikle müthiş aksiyon sahnelerine ve başarılı rpg öğelerine sahip olmasını beklediğimiz oyunu yakından takip etmekte yarar var.
 
     Falana adlı büyüleyici bir dünyada geçen oyunda Dust adındaki kahramanımız kasabasını özgürleştirmek ve kendi geçmişini keşfetmek için mücadele edecek. Dust'a Ahrah adındaki efsanevi kılıcı ve Fidget adlı yardımcısı da oyun boyunca eşlik edecek.
 
     XNA oyunları arasında en başarılı grafiklere sahip oyun olduğunu söyleyebileceğimiz, Dust'ta yumuşak animasyonlar ve hoş renk paleti dikkat çekiyor. Oyunun Xbox Live duyuru videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dust: An Elysian Tail Platformlar: PC XBOX 360 PS4 Geliştirici: Humble Hearts Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler