Xbox 720, Kötü İşlemciler Yüzünden Ertelendi mi?

06.09.2012 14:43 Erkut Köse


   Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Michael Pachter'ın yeni kehaneti üzerine bir haber yayılmış ve Xbox 720'nin 2014 yılında çıkacağı söylenmişti.
 
    Şimdilerde ise bu ertelenmeyi yineleyen yeni bir dedikodu yayılmış durumda. Teknoloji haberleri yapan SemiAccurate sitesinin yaptığı habere göre, Xbox 360'ın aksine IBM yerine AMD işlemcileri tercih eden Microsoft, üretilen işlemcilerin "çok kalitesiz" olması yüzünden oldukça dertli. İddialara göre kalite o kadar düşük ki, bu üretilen işlemciler "korkunç" olarak nitelendiriliyor.
 
    Yine de bu dedikodu Pachter'ın kehaneti kadar kötümser bir yaklaşıma sahip değil. Tüm bu aksiliklere rağmen yeni nesil Xbox'ın 2013'ün Eylül ayında piyasada olacağı düşünülüyor.
 
     Tabii henüz ortada hiçbir resmi açıklama yokken bunlara inanmak ne kadar doğru bilinmez. Ama dedikoduların ertelenmeler üzerinde yoğunlaşması "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sözünü yeniden akıllara getiriyor. Bakalım bu dedikoduların sonu nereye varacak.

İlgili İçerik Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler