Xbox 720 İçin Uçuk Tasarımlar

17.10.2010 21:58 Talha Aynacı

 
 
     Önümüzdeki kasım ayıyla birlikte Xbox360 5. yaşını doldurmuş olacak. Şöyle geçmişe dönüp bakarsanız, bu rakamın bir oyun konsolu için orta yaş olduğunu kestirmek pekte zor değil. Zaman akıp geçerken, Microsoft'un sıradaki konsolunun er  ya da geç ortaya çıkacağı su götürmez bir gerçek oluyor.
 
     2007 yılında Microsoft'un eğlence sektörü işlerinin başında bulunan Peter Moore, yeni bir konsolun elbet geleceğini ve bununda 2011 - 2012 yıllarında piyasada bulunacak olan CPU'lara bağlı olduğunu belirtmişti. Gelecek konsol Xbox 720'mi olur yoksa Xbox 3 mü bilinmez ancak pek çok farklı insan tarafından tasarlanan ve çoğunluğunu portatif konsol tasarımlarının oluşturduğu sıradaki Xbox için fikir edinmenizi sağlayacak dizaynlar aşağıda sizleri bekliyor.
 
     Portatif tasarımların bu kadar yoğun olması bana geçtiğimiz günlerde EPIC'in Eurogamer sitesine yaptığı açıklamay hatırlattı. Zira EPIC, gelecek nesil konsolların portatif olarak daha çok popüler olacaklarını ve insanların medyalarını istediği yerde, istediği zamanda, istediği gibi taşıyıp paylaşabilecekleri eğlenceli platformlara dönüşebileceklerini belirtmişti. Kim bilir belki Xbox720 ve Playstation 4 yeni nesilde portatif halleriyle karşımıza çıkarlar.
 
 
Kaynak 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler