Xbox Game Pass'e Bu Ay Dört Oyun Daha Eklenecek

15.01.2019 16:17 Gazali Çetinkaya

Microsoft bu ay Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine Life is Strange 2: Part 1, Ark: Survival Evolved, Farming Simulator 17, Absolver, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Just Cause 3 ve Aftercharge oyunlarını ekledi ve bu ay için dört oyun daha yolda.

Xbox Game Pass resmi twiter hesabı üzerinden yapılan paylaşım bu hafta iki, önümüzdeki hafta da iki adet oyunun daha kütüphaneye ekleneceğini işaret ediyor.
 
 
Oyunların isimleri direkt olarak verilmedi ancak yazılardan çıkarılan tahminler şu şekilde:

We Happy Few
The LEGO Movie Videogame
Middle-earth: Shadow of Mordor
Saints Row: The Third

Xbox Game Pass şu anda ilk bir ay için 1 TL. İlk ayın ardından aylık 59 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler