Xbox Game Pass'e Haziran Ayında Gelecek Oyunlar Belli Oldu

01.06.2021 17:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Haziran ayında dedektiflik, umutsuzluk ve orta çağ temalarını yansıtan oyunlarını  Xbox Game Pass sistemine getiriyor.
 
The Wild at Heart'ın bulmacalar ve sırlarla dolu dünyası şu anda Game Pass'i destekleyen bulut cihazlarında mevcut. Ayrıca Ubisoft'un uzun süredir devam eden çok oyunculu mücadele oyunu For Honor, 3 Haziran'dan itibaren Xbox konsollarında ve bulutta kullanıma sunulacak. 
 
8 Haziran'da PC için Game Pass'e, distopik bir dünyada geçen dedektif oyunu Backbone gelecek. Ek olarak Darkest Dungeon, 10 Haziran'da konsol, PC ve bulut için oyunculara sunulacak.
 
Bu yeni oyunlara yer açmak için birkaç oyun Xbox Game Pass'ten ayrılacak. Bu oyunlar arasında Ace Combat 7: Skies Unknown, Night Call, West of Dead, Wizard of Legend ve Observation yer alıyor. Bu yapımlara 15 Haziran'da ulaşılamayacak.
 
Xbox Game Pass'e Haziran Ayı içerisinde gelecek oyunlar:
 
1 Haziran
The Wild at Heart - Bulut

3 Haziran
For Honor - Bulut ve konsol

8 Haziran
Backbone - PC

10 Haziran
Darkest Dungeon - Bulut, konsol ve PC platformlarına gelecek. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler