Xbox Live Arcade'de İki Oyun Yarı Fiyatına

Crazy Taxi'nin çıkmadığı platform kaldı mı?
29.03.2011 07:37 Alkan Adakaner


     Xbox Live Arcade'de iki oyuna %50 indirim yapılacak. 29 Mart günü başlayacak olan indirim kampanyası ile After Burner Climax ve Crazy Taxi, 400 MS puanına yani 5 dolara satılacak.
 
     Kısa bir süre devam edecek kampanyada After Burner Climax'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Türü sevenlerin rahatlıkla beğenisini kazanabilecek bir oyun.
 
     Crazy Taxi'de ise oyunla mükemmel bir uyum sağlayan Bad Religion ve The Offspring'in şarkılarının olmaması (sadece Arcade ve Dreamcast versiyonlarında var) bile bu oyunu almamak için bir neden olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler