Xbox Live Gold Kasım Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

28.10.2022 17:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold abonelerine özel Kasım 2022'de geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Microsoft, Xbox Live Gold kapsamında her ay oyunculara çeşitli ücretsiz oyunlar sunuyor ve bu gelecek ayın oyunları içerisinde Praetorians: HD Remaster ve Dead End Job yer alıyor. Oyunların kullanım süresi değişkenlik gösteriyor.
 
Öte yandan Ekim ayı içerisinde oyunculara şu oyunlar sunuluyor: Windbound (Tüm ay boyunca kullanılabilir) ve  Bomber Crew Deluxe Edition (16 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında mevcut) yer alıyor.
 
İşte Kasım ayının ücretsiz oyunları
 
- Praetorians: HD Remaster (Tüm ay boyunca mevcut): Praetorians, HD Remaster sürümüyle beraber yüksek çözünürlükte yeniden tasarlanan meşhur gerçek zamanlı strateji klasiği olarak karşımıza çıkıyor. Praetorians, yükselen Roma İmparatorluğu'ndaki siyasi entrikaları konu alıyor. 
 
- Dead End Job (16 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında mevcut): Dead End Job ile oyuncular uçuk kaçık bir dünyaya hayaletleri öldürmeye atılıyor. Arkadaşlarınla yan yana oynayabileceğin bu nişancı oyununda sırtında bir vakum ve elinde bir plazma tabancası ile işe koyulacaksın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler