Xbox Live Gold Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

30.06.2023 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Live Gold hizmetinde ücretsiz oyunlar verilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda hizmete abone olan kullanıcılar her yeni ücretsiz oyunlara erişebiliyor. Hizmetin şu anda Temmuz 2023 ücretsiz oyunları da açıklanmış durumda.
 
Xbox Live Gold aboneliği oyunların çok oyunculu modlarına ve çok daha fazlasına erişim sağlıyor. 
 
- Darkwood (Ay boyunca mevcut)
 
 
 
Darkwood, türünde yeni bir hayatta kalma-korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gündüzleri sürekli değişen dünyayı gezip keşfederken şafağın sökmesi için dua edebileceğiniz bir yapım. Oyunda herhangi bir işaret veya yardım yer almıyor. Direkt olarak giriş yapıp becerilerini sınayabiliyor ve her şeyi kendi başına ortaya çıkarmaya çalışıyorsun.
 
- When the Past was Around (16 Temmuz - 15 Ağustos arası mevcut)
 
 
 
When the Past was Around aşkı, devam etmeyi, geride bırakabilmeyi ve bunların yanında hayatın bize sunduğu zevkleri ve acıları ele alan bir point and click macera bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun 20’li yaşlarının başında olan Eda’nın hikayesini anlatıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler